Snoecks 2014

Geert Stadeus
Status:Nieuw
2013 - Onze prijs € 14,90

Snoecks 2014 bestellen
Snoecks 2014 toevoegen

SNOECKS 2014 wordt een feestnummer want het is reeds de 90ste editie van dit icoon dat telkens weer in stijl het kalenderjaar uitwuift.
Snoecks 2014 biedt meer dan de beste en de coolste fotografie alleen. U verneemt er alles in over de groene, poëtische architectuur van Terunobu Fujimori. Rockster Bryan Adams toont waarom hij tegenwoordig als fotograaf hoge toppen scheert. Bij de reportages verrassen de onthutsende foto’s van David Chancellor die in Afrika plezierjagers volgde en de portretten van de verkrachte vrouwen van Rwanda met hun kinderen.

Ook de Amerikaanse ‘trainhoppers’, de Vespa-subcultuur in Indonesië, de merkwaardige ‘baby boom’ in Nagorno-Karabach – waar je een huis krijgt vanaf het zesde kind –en de kinderen die leven en werken op het grootste stort van Manilla blijken geknipte onderwerpen voor sterke fotografie. De Nederlander David Galjaard leefde zich uit in Albanië, het land met de hoogste concentratie van Koude Oorlog bunkers. Vrouwelijk en ander schoon krijgt de nodige aandacht van Marc Adrian, Zena Holloway, Sita Mae, Ed Ross.

Naast de topfoto’s van o.m. Magnum-fotografen Antoine D’Agata en Mikhael Subotzky, en Nadav Kander, Lucas Foglia, Cig Harvey en Philip-Lorca diCorcia ziet u ook de Belgische coming man Thomas Vanden Driessche. Van An Olaerts publiceert Snoecks een opmerkelijk en exclusief verhaal. Naast deze editie verschijnt van Snoecks 2014 ook een versie met exclusieve cover in beperkte oplage.


 

Paperback | 550 pagina's | Kleur: fc | Taal: Nederlands | Afmetingen: 165x245 | ISBN: 9789077885277

Share |