De Detox Kitchen Bible 200 recepten zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker voor een optimale gezondheid

Lily Simpson
Rob Hobson
Status:Nieuw
2015 - Onze prijs € 34,95

De Detox Kitchen Bible  bestellen
De Detox Kitchen Bible  toevoegen

In dit boek vind je 200 lekker lichte recepten om je gezondheid een boost te geven. Van kleurrijke salades, gezonde snacks en zoetigheden tot  voedzame maaltijden met groenten, vis, kip en kalkoen: alle recepten zijn zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker.

Maar dit is niet alleen een kookboek. Achter in het boek vind je uitgebreide voedingsinformatie en detoxprogramma’s om gericht gezondheidsproblemen aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld gewicht verliezen of een mooiere huid? Heb je last van prikkelbare darmen, vermoeidheid of migraine? Probeer dan een weekprogramma uit en eet jezelf optimaal gezond met deze kleurrijke, complete voedingsbijbel.

Lily Simpson, een Britse chef-kok, richtte in 2012 The Detox Kitchen op, een unieke bezorgingsdienst die meteen een overweldigend succes bleek te zijn. Inmiddels heeft The Detox Kitchen twee deli’s in Londen: in Kingly Street en in een vestiging van de winkelketen Harvey Nichols.

Rob Hobson is een van de beste voedingsdeskundigen in Groot-Brittannië. Hij runt twee voedingsadviesbureaus  in Londen, en heeft gewerkt met particuliere cliënten, verschillende overheidsinstanties en de NHS (National Health Service).  

Gebonden | 416 pagina's | Kleur: f.c. | Taal: Nederlands | Afmetingen: 18x26,5 | ISBN: 9789055949519

Share |

Lezersreacties:
Lily Simpson, een Britse chef-kok, richtte in 2012 de Detox Kitchen op, een unieke bezorgingsdienst die meteen een overweldigend succes bleek te zijn. Inmiddels heeft de Detox Kitchen twee deli’s in Londen: in Kingly Street en in een vestiging van de winkelketen Harvey Nichols! Niet de eerste de beste zou je zeggen. Met de recepten op basis van pure en onbewerkte ingrediënten kun je blijvend je eetpatroon veranderen en veel goeds doen voor je gezondheid. Nu komt er een vertaling: ‘The Detox Kitchen Bible’ verschijnt in oktober. We zijn benieuwd want ook wij willen wel op z’n Harvey Nichols detoxen.
Fusina Verloop, Kookboekennieuws.nl 
 
Vibrant, healthy dishes that will also make you feel fantastic. uncomplicated, accessible recipes with ingredients available in any supermarket (Daily Telegraph over de Engelse versie)