Trends 2015goedkoper leven in deflatoire tijden, disruptie van businessmodellen en een ethisch reveil

Adjiedj Bakas
Status:Verschenen
2014 - Onze prijs € 9,95

Trends 2015 bestellen
Trends 2015 toevoegen

2015 is volgens de Chinezen het Jaar van de Geit, wat staat voor verantwoordelijkheidsbesef, mededogen en creativiteit. En ook al mekkeren geiten, dit is géén jaar voor gemekker, maar voor nadenken en koers bepalen. Die herbezinning is ook nodig want de oude wereld kraakt intussen in haar voegen. Overal wordt de macht van bestaande structuren en monopolies omzeild en ondergraven. Als consumenten nemen we in het doe-het-zelf kapitalisme het heft steeds meer in eigen hand. We zijn immers beter geïnformeerd en geëquipeerd dan ooit tevoren. Als burgers zoeken we elkaar steeds meer op , want 'wij' is het nieuwe 'ik'. Connect & collaborate is troef in 2015.
In Trends 2015 presenteert Adjiedj Bakas de belangrijkste trends voor 2015 op terreinen zo uiteenlopend als arbeid, technologie, overheid, samenleving, geopolitiek, business, energie, en mode en design.

Bakas schreef verschillende bestsellers over de toekomst, waaronder het afgelopen jaar Plenty, Deutschland rechnet ab en Megatrends Werk. Eerder publiceerde hij onder andere The Future of Food, The State of Tomorrow en Het Einde van de Privacy. Er werden de afgelopen jaren meer dan 700.000 exemplaren van zijn boeken verkocht.
Bakas is een internationaal veelgevraagd spreker op congressen, strategiesessies en andere oploopjes, en geeft zo'n tweehonderd lezingen per jaar. Hij is vaak provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. In de internationale pers wordt hij gekenschetst als 'optimistisch' (CNN), 'inspirerend' (BBC), 'een echte wereldburger' (Times of India), 'a major trendwatcher' ( China Daily) en 'een orakel' (Zero Hora, Brazilië).

Lees gratis het voorwoord en het eerste hoofdstuk:

 

Paperback | 128 pagina's | Kleur: fc | Taal: Nederlands | Afmetingen: 177x126 | ISBN: 9789491932106

Share |