100% zelfvertrouwenHoe raak je het kwijt - hoe krijg je het terug

Frank Schaper
Status:Verschenen
2012 - Onze prijs € 12,50

100% zelfvertrouwen bestellen
100% zelfvertrouwen toevoegen

Zelfvertrouwen, je geloof in eigen kunnen, is een momentopname. Het laat zich in je hele lichaam en geest voelen, maar is niet constant. Als het in ruime mate aanwezig is, zie je zaken in een positief licht en kun je de hele wereld aan. Als het ontbreekt, ben je angstiger en kwetsbaar, en onderschat je je eigen vermogens. Gelukkig kun je je zelfvertrouwen managen.

Volgens Frank Schaper wordt ieder mens geboren met 100% zelfvertrouwen. Als je op enig moment minder hebt, ben je het dus ergens kwijtgeraakt. Aan de hand van tientallen praktijkvoorbeelden beschrijft hij drie mogelijkheden om je zelfvertrouwen kwijt te raken, drie manieren om het weer terug te krijgen en drie manieren om het te onderhouden. Een inspirerend boek en een must voor iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen wil verhogen of een ander daarbij wil helpen.

Frank Schaper (54) is een zelfstandig personal coach, trainer en auteur. Hij combineert zijn inzichten uit zijn huidige praktijk en vorige boeken over leiderschap, persoonlijkheid, stress en vermoeidheid met zijn ervaringen als voormalig KLM-manager en uitvinder van de perfect ronde voetbal. Zijn eigen zelfvertrouwen benut Schaper door zijn veelzijdigheid volop de ruimte te geven en daarbij telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Frank Schaper was zaterdag 8 september te gast bij het Radio 2 programma Cappuccino en sprak daar met presentator Jurgen van den Berg over zijn nieuwe boek. Beluister hier direct het item met Frank:

 

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

 

Gebonden met foam | 126 pagina's | Kleur: zw | Taal: Nederlands | Afmetingen: 170 x 118 | ISBN: 9789055940288

Share |