Social media voor senioren

Annet van Betuw
Status:Nieuw
2013 - Onze prijs € 14,95

Social media voor senioren bestellen
Social media voor senioren toevoegen

Social media zijn handig, nuttig en leuk. Je kunt facebooken met je kleinkinderen, skypen met je dochter die in Australië woont, de foto’s van je fotoclub delen op Instagram, oud-collega’s terugvinden via LinkedIn… Wil jij dit ook maar heb je nog geen idee waar te beginnen? Zie je op tegen de tijd die het kost om dit allemaal te leren? Of ben je allang op Facebook of een ander netwerk actief, maar wil je meer weten over de andere mogelijkheden? Met dit boek heb je snel de verschillende social media onder de knie, of je nu wilt twitteren of toch liever eerst LinkedIn uitprobeert. Elk netwerk ziet er dan wel anders uit, maar de basis werkt hetzelfde. Vandaar dat dit boek niet is opgedeeld in aparte hoofdstukken over de verschillende social media, maar juist een integrale benadering volgt: als je ziet dat de structuren van deze sociale netwerken op elkaar lijken (aanmelden, profiel aanmaken, delen), kun je gemakkelijk zelf aan de slag, in je eigen tempo, met een netwerk naar keuze. Na het lezen van deze handige gids heb je in een mum van tijd de eerste Facebook-berichten met je familie uitgewisseld!

Annet van Betuw ging in december 1995 online om informatie te vinden over de zeldzame chromosoomafwijking van haar oudste dochter. Die was er en ze vond ook andere ouders. Geen wonder dat ze internet omarmde. Vanzelf ging ze ook social media gebruiken. Sinds 2009 geeft ze trainingen en workshops social media. Daar ontmoet ze veel nieuwsgierige ouderen die anders met social media omgaan dan jongeren.

 

Media aandacht

  • Margriet: Een prima hulpmiddel om social media onder de knie te krijgen is Social media voor senioren van Annet van Betuw, waarin alles glashelder wordt uitgelegd.
  • Margriet: In het dossier 'Online zonder zorgen' nam Annet als deskundige deel aan een dossier over social media

 

Paperback | 118 pagina's | Kleur: fc | Taal: Nederlands | Afmetingen: 14,5 x 19,5 | ISBN: 9789055947775

Share |